Winkelmand Inloggen Favorieten

Hoi, Ik ben Delphine, nice to meet you!

Al jaren droomde ik van een eigen kinderkledingcollectie. Ik wou omringd zijn door de mooiste kinderkleding en vandaag is die droom uitgekomen!

Victor & Camille opende de deuren in december 2021, een droom die werkelijkheid werd. Het werd een kinderkledingwinkel, met een mooie hedendaagse collectie van kinderkleding en tal van gadgets, voor groot en klein. 


Victor & Camille

De naam van mijn winkel is ontstaan vanuit de kinderen in mijn leven:

Victor, een stoere tiener en mijn metekindje was 14 jaar toen de winkel openging.
Camille, een super schattige meid en petekindje van mijn man was toen 2 maanden.

Zij vormden mijn bron van inspiratie, voor de selectie van de leeftijden, stijl en ook om mijn uithangsbord te worden. Ze floreerden op de allereerste fotoshoot van de winkel.


— NEEM EEN KIJKJE —

in onze mooie winkel


Mijn persoonlijk parcours

Ik ben afkomstig uit Laarne. Ik heb regentaat Frans, Engels en geschiedenis gestudeerd. En werkte voor de overstap mee aan de Goed Gevoel Ladies Fair, een vrouwenbeurs op Flanders Expo.

Toen ik 40 werd, kochten we een huis, hoorden we dat er geen kinderen konden komen en moest ik heroriënteren op werkvlak (de beurs werd overgenomen door Medialaan). Het was het moment om voor mijn grote kinderdroom te gaan: modeontwerpster worden van kinderkleding. Ik ging terug studeren en 3 jaar later, in 2021, studeerde ik af als modeontwerpster.

In mei 2021 kreeg ik een mooie opportuniteit, de winkel van mijn man, verhuisde naar een groter pand in het centrum van Destelbergen, dus kwam een pand vrij. Ik greep de kans, bestelde mijn eerste collecties en opende op 4 december 2021 mijn winkel, Victor & Camille Kinderkleding.

Intussen blijf ik creatief ontwerpen en teken ik verder aan mijn eigen collectie. In de winkel wil ik omringd zijn door kinderkleding en ook zo belangrijk, elke dag blije kindergezichtjes rond mij.

Er is een groot speelhoekje voor de kindjes voorzien in mijn winkel, een levensgrote 'beestjes-meter' (op een ludieke manier de maat van je kind bepalen), een 'groot-kleine-mensjes-pashokje',...

Jullie kunnen kiezen uit een heleboel merken baby- en kinderkleding en accessoires van eigen bodem en iets verder: AO76, Mayoral, Done By Deer, Oilily, Hound, Condor, Pepe Jeans, MC2 Saint-Barth, Natini,... Voor de communiecollectie maak ik een keuze uit Belgische ontwerpers en labels: Matisse & Henri voor de jongens en voor de meisjes Lizzy. En die collecties breid ik uit en pas ik aan naargelang de trends en mijn modegevoel.


— FOLLOW US —

op Instagram


© 2023 Victor & Camille - Dendermondesteenweg 513 A, 9070 Destelbergen (België) - BE 0897.218.425
Algemene voorwaarden - Veilig betalen - Verzenden & afhalen - Privacy policy - Cookie policy - Sitemap Quoted: Websites met méér
Om uw surfervaring te verbeteren maakt Victor & Camille gebruik van cookies. Meer informatie    OK